Üdvözöllek !
Köszönöm,hogy benézel hozzám.
Visszavárlak!

Krémek Tortába, Süteményekbe

Gesztenye krém:
-2 kocka gesztenyemassza (kiolvasztva)
-rum vagy rumaroma ízlés szerint
-200ml jól lehűtött tejszín (én Hulalát használok)
-1 evőkanál zselatin

A zselatint 2 evőkanál vízzel összemelegítem.A tejszínt habbá verem, majd beleöntöm a kihűlt zselatint.A kiolvadt gesztenyemasszát összetöröm és meglocsolom a rummal.
A zselatinos habot és a gesztenyemasszát összeöntöm és jól elkeverem.Kis időre hűtőbe teszem és ezután tölthető vele a torta vagy a sütemény.

Csokis krém
7 dl tejben ízlés szerint cukorral főzzünk meg 2 tasak csokis pudingot. Amíg meleg tegyünk bele 1-2 tábla vízgőzön felolvasztott keserű csokit. Hűtsük le.
200 ml hulala tejszínt verjünk kemény habbá. 2 evőkanál zselatint 4 evőkanál vízzel melegítsünk össze hagyjuk hűlni és keverjük a tejszínhabhoz.
Keverjük össze a pudingot és a habot.

Joghurtos gyümülcsös krém
4 dl hulala tejszínt verjünk habbá. Két evőkanál zselatint melegítsünk össze 4 evőkanál vízzel ha kihűlt keverjük a habhoz.
0,5 dl gyümölcsös joghurtot keverjünk el 10 dkg porcukorral és kb 25-30dkg kiolvadt,lecsöpögtetett gyümölccsel.A gyümölcs a joghurt ízesítésével harmonizáljon.
Keverjük össze a habot és a joghurtos gyümölcsöt. Jól hűtsük le.